Fragt priser
(eksl. moms)

Pakker under 40x80cm.
Max. 20 kg   0,80 meter
295 kroner

Halv palle 60x80 cm.
Max. 150 kg   2 meter
495 kroner

Hel palle 80x120 cm
og Rullstillads.
Max. 900 kg   2,5 meter
895 kroner

Stilladspakker 360x80 cm. 
Max. 1200 kg   3,6 meter
1595 kroner

Større mængder kontakt
for fragt pris. 


Se evt. fragt pris under hver vare.
Bemærk at fragt prisen kan ændre sig,
i forhold til mængde og størrelse.

Købsvilkår

Bekræftigelse
Ved at foretage et køb hos os som kunde, accepteres vores købsbetingelser (læs nedenfor). Derefter opstår en bindende aftale mellem Solideq Danmark AS kunden, Som er ansvarlig for betaling i ordrebekræftelsen. Ved hver modtaget ordre sendes en ordrebekræftelse automatisk via e-mail med oplysninger om ordren. Solideq.dk kan løbende lave ændringer i købsbetingelserne.

Bestilling
Vi byder velkommen til private, virksomheder, foreninger og den offentlige sektor. Du kan placere din ordre direkte i onlinebutikken, over telefonen og via e-mail. Vi anbefaler altid, at du efter bestilling kontrollerer, at alle oplysninger er korrekte. Hvis noget ikke stemmer overens med ordrebekræftelsen, bedes du kontakte os, og vi kan ændre din ordre uden omkostninger. Hvert produkt findes brugsanvisning, som kunden har brug for til at bruge produktet. Denne kan fåes enten i fysisk eller digital form. Sørg for at indtaste den rigtige e-mail, når vi sender købsbetingelserne for hver ordre. Vi rapporterer altid eventuelle svindelforsøg og falske ordrer til politiet.

Priser og ordrebeløb
Når du først kommer ind i butikken har du muligheden for at vælge, om du er en privatperson eller et firma. Dette regulerer derefter, om du ser vores priser inklusive eller eksklusiv moms. Det er altid muligt at ændre dette ved at klikke på "priser inklusive / eksklusiv moms", du finder denne funktion i øverste højre hjørne af butikken under søgefeltet eller i menuen, hvis du bruger en mobilenhed. Alle produktpriser er angivet ekskl. Fragt og gebyrer. Når du bestiller ved kassen, ser du altid alle gebyrer og afgifter. Moms betales altid af kunden. Virksomhedskunder i andre lande har mulighed for at handle momsfrit, når de præsenterer et gyldigt momsnummer.

Betalning.

Du har mulighed for at betale via Faktura hvis du er erhvervsdrivende med cvr nr. eller via netbank overførelse.

som privat person kan vi lave en ordre som du kan betale og derefter sender vi en ordrebekræftigelse 

Levering
Vi har mulighed for at levere til hele Europa efter ønske. For levering uden for Danmark gælder forbrugerrettighederne i det land, hvor du som kunde er beliggende. Kontakt kundeservice, hvis du vil have leveret varer uden for Danmark. Vi leverer inden for 1-4 arbejdsdage i danmark.

Vi sender alle vores leverancer med eksterne fragtmænd. Som regel leveres din ordre altid til den "aflæste køber", hvilket betyder, at modtageren er ansvarlig for de varer, der læsses fra lastbilen eller traileren. Ofte overstiger de længste detaljer i vores forsendelser 2,5 meter, hvilket betyder, at lastbilens bagklappeløft ikke kan bruges. 

Leveringsstid
Vi leverere normalt din bestilling inden for 1-4 arbejdsdage fra ordremodtagelsen. ved helligedage kan der forkomme længere leveringstid. Hvis ikke vi kan levere dine købe inden for aftalte leveringstid, vil vi forsøge at give dig den nye leverings dato, specielle ordre/skaffevare har som regl længere leveringstid en lagervare.

Leveringsstatus
Du har altid mulighede for at kontakte vores kundeservice of få status på din ordre.

Returnering
I henhold til loven har forbrugeren ret til ubetinget at annullere sit køb uden særlig grund inden for 14 dage efter modtagelse af varen. Hvis varerne eller varerne på nogen måde er blevet beskadiget, misfarvet, udsat for snavs eller lignende, har vi ret til at foretage en værdiforringelse op til 100%. Kunden er ansvarlig for returforsendelse og den risiko, der opstår ved afsendelse af varer.

Reklamation
Hvis varen er beskadiget eller ødelagt ved levering, Skal du en klage inden for en rimelig tid, men senest inden for 48 timer efter modtagelsen af varen.
Dette skal gøres skriftligt pr. mail og gerne med billede dokumentation,Kunden er selv ansvarlig for retur fragten , men fuld refusion gives ved godkendt klage. Kunden har mulighed for at få de samme eller lignende varer tilbage uden ekstra omkostninger eller helt annullere deres køb af det produkt eller de produkter, der har modtaget. Enhver betaling refunderes derefter inden for 14 dage
.

Transportskada
Er der sket skade på dine vare ved levering, er det vigtig at du kontakter os med det sammen, evt fremsender billeder pr. mail. husk altid at kigge din pakke igennem inden du evt. skriver under på fragtbrevet.

Kontakt
Vi besvarer alle dine spørgsmål på telefon +45 25725859 eller e-mail info@solideq.dk Hvis du vælger e-mail, svarer vores kundeservice inden for 48 timer. Dette gælder kun, hvis du har sendt dit spørgsmål til os mandag-fre mellem 08: 00-17: 00.

Force Majure

Solideq.dk fritager forpligtelsen til at opfylde sin del af aftalen og fra forpligtelsen til at betale erstatning, hvis vores forpligtelser overhovedet ikke kan opfyldes eller kun ved unormalt høje omkostninger på grund af urimeligt høje fragtomkostninger, krig, optøjer, blokade, brand, eksplosion eller offentlig indgriben. myndighed, som vi heller ikke kunne forudse. Solideq.dk er ikke ansvarlig for skader forårsaget af en lovordre, regeringshandling, krigsbegivenhed, strejke, blokade, boykot, lockout eller andre lignende omstændigheder. Forbeholdet vedrørende strejke, blokade, boykot og lockout gælder, selvom vi er genstand for eller selv tager en sådan konfliktindsats. Vi underretter altid vores kunder i tilfælde af en forsinkelse på grund af noget uforudset, der er sket uden for vores kontrol