Regler & vilkår


Generelle vilkår

1. Generelt
Brug kdmk.simplifyshop.se og / eller afgiver en ordre, accepterer du at overholde de vilkår, der er fastsat i dette dokument.
Produkter eller tjenester, der leveres på kdmk.simplifyshop.se på et givent tidspunkt, og er ikke en garanti for, at sådanne produkter eller tjenester er altid til rådighed. Vi forbeholder os ret til ikke længere at sælge et produkt.

2. Priser og gebyrer
De anførte på kdmk.simplifyshop.se priser er inklusive moms og plus fragt.

3.Position / etablering af aftale
Du kan foretage dine ordrer via kdmk.simplifyshop.se.
Hvis vi af en eller anden grund ikke kan sende din ordre, informerer vi dig så hurtigt som muligt.

4. Levering
Forenkle overholdelse største nøjagtighed i modtagelse og behandling af ordrer og levere din ordre i overensstemmelse med leveringen mulighed, du har valgt. Forenkle stræber efter at skibet ordrer så hurtigt som muligt og i den rækkefølge, de kommer ind til os. Levering forventes at tage op til 5 uger.

5. Betalingsmetode
Du kan betale for dine varer på de forskellige måder, der præsenteres på kdmk.simplifyshop.se.

6. Farver
Vi stræber efter at vise kvaliteterne og farverne på vores produkter så præcist som muligt. Den farve, du ser på kgrkhockeystore.nu er afhængig af din computerskærm, og vi kan ikke garantere, at din computer visuelt kan gengive farver præcist.

7. Garanti
Hvis varerne du har købt er defekte, gælder Forenkling for forbrugerlovgivning. Hvis du ikke er tilfreds med dine varer på grund af indlysende materiale eller produktionsfejl, herunder skader, der er opstået under transporten - informere os straks om dette via e-mail shop@simplifysolutions.se.

8. Indehaver af rettigheder
Alle intellektuelle ejendomsrettigheder såsom varemærker og ophavsrettigheder, den kdmk.simplifyshop.se, tilhører KDMK. Enhver brug af kdmk.simplifyshop.se eller dens indhold er forbudt uden tilladelse fra KDMK og Forenkle.